Aria den Hartog

Ik ben een avontuurlijk en leergierig mens. Mijn achtergrond ligt zowel in de reguliere geneeskunde als in de natuurgeneeskunde. Onder de vlag van het International Kinesiology College (IKC) was ik jarenlang Instructor Trainer voor Touch for Health van Nederland en Hongarije. Diezelfde functie voerde ik uit voor Wellness Kinesiologie van Wayne Topping.

Ruim 30 jaar heb ik mensen begeleid tijdens privésessies en in cursussen. Elke keer weer geprikkeld door de boodschap van het lichaam. Met body Coaching daag ik je uit om de signalen van je lichaam te leren begrijpen, zodat je jouw leven weer in de hand kunt nemen.

Want dat het lichaam je beste leraar is staat voor mij als een paal boven water.

Boek

Wil je het boek over bodycoaching bestellen? Zowel beschikbaar als E-book en gedrukte versie.

Bekijk boek

Trainers

Meer weten over onze trainers die bodycoaching trainingen verzorgen?

Bekijk trainers