Boek – Body Coaching ‘Je lijf – Je leven’

Dit boek gaat over ontmoetingen en ook over ‘ont-moeten’. Jezelf ontmoeten en je lichaam gewaarworden. Het gaat over lef om te leven, over moed in plaats van moet. Over het kiezen voor kracht in plaats van macht. Het gaat over jou in een steeds veranderende wereld. 

Ik neem je mee op een praktische en herkenbare reis. De principes die ik in dit boek gebruik komen deels uit de numerologie en de geboorteposities binnen het gezin. Tevens wordt de werking van meridianen, stress, het brein en de organen beschreven. Naast de technische feiten beschrijf ik ook de emotionele signalen die het lichaam afgeeft wanneer het zich in een stresssituatie bevindt. Deze verschillende bouwstenen helpen je om je processen duidelijk te krijgen. Zo ontdek je meer over jezelf en wordt het helder wat je zou kunnen doen om je leven de vorm te geven die bij jou past. 

De testen en oefeningen die beschreven worden in Body Coaching zijn gemakkelijk en direct toepasbaar. Daarnaast is het boek voorzien van persoonlijke verhalen over ontmoetingen met mensen in verschillende culturen.

Body coaching daagt je uit om de signalen van het lichaam te leren begrijpen, zodat je jouw leven weer in de hand kunt nemen. Dan wordt het Leven een reis vol interessante ervaringen.

Het boek Body Coaching is voor €17,50 incl. verzendkosten te bestellen via email:

ariadenhartog@gmail.com

of 06-28557304

There is an English version of this book available as E-book. Click on the link below. In the left upper corner you find flags for different languages. Click e.g. on the English flag and you’ll get the orderform in this language.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/body-coaching

Boek

Wil je het boek over bodycoaching bestellen? Zowel beschikbaar als E-book en gedrukte versie.

Bekijk boek

Trainers

Meer weten over onze trainers die bodycoaching trainingen verzorgen?

Bekijk trainers